Inloggen of Aanmelden
Let op: Deze vermelding is niet actief en wordt niet getoond in de zoekresultaten.

Angelic Bloemberg

Loopbaanadvies: bewust voor jezelf!

Logo Angelic Bloemberg
57.682 impressies 1.043 kliks

Informatie

Weg met die nare gevoelens!

IEMT is de afkorting van Integral Eye Movement Therapy en is ontwikkeld door Andrew T. Austin. Het is een krachtige, snelle en effectieve methode!

IEMT is een therapie waarbij de ogen worden bewogen om nieuwe verbindingen in de hersenen te maken en op deze manier ongewenste emoties bij bepaalde situaties te verminderen of zelfs laten verdwijnen. Denk daarbij aan traumatische ervaringen die je, ook al is de daadwerkelijke ervaring wellicht al lang geleden, steeds weer emotioneel krachtig laten reageren. Dan wel dat je in een negatieve spiraal terecht bent gekomen. IEMT kan je helpen om negatieve gevoelens om te zetten naar betere gevoelens.

Het voordeel van IEMT is dat er niet of nauwelijks over het probleem wordt gesproken. De klant hoeft, tijdens het proces, alleen de ogen te bewegen conform een bepaald patroon en te blijven denken aan het beeld wat een sterke emotie oproept.
Wel zo prettig!

Hoe werkt IEMT ?

Naast het werken met de oogbewegingen, wordt er gewerkt aan bewustwording van de impact van fysiologie op stemming. De cliënt krijgt zo meer grip op zijn/haar gemoedstoestand. De therapie biedt in veel gevallen een goed resultaat wanneer je hebt te maken met traumatische beelden die je angst of andere nare gevoelens geven of wanneer je last hebt van terugkomende negatieve gevoelens (depressie, futloosheid of geestelijke vermoeidheid). De therapie kan je helpen om de nare gevoelens om te zetten in betere gevoelens. Immers een ander en beter gevoel zorgt vaak dat je ook beter met situaties kun omgaan. Het is een fantastische methodiek. Jij zal IEMT ervaren als een verrijking en verdieping en wanneer nodig kan je aanvullend coaching inzetten. Bij meer chronische en complexe problemen worden ook goede resultaten gehaald maar kan het zijn dat er meer sessies nodig zijn.

IEMT is in te zetten voor:

  • stress reductie
  • neutraliseren van steeds terugkerende emoties en gevoelens
  • verwerking van ingrijpende levenservaringen ( o.a. verlies en trauma)
  • behandeling van PTSS, angst en depressie
  • persoonlijke ontwikkeling

Sessies vinden plaats in Hoogeveen aan de Stuifzandseweg 29.

Angelic Bloemberg is A member of The Association for IEMT Practitioners (2017)

ErvaringenErvaring delen

Angelic Bloemberg heeft nog geen ervaringen.

Ervaring delen

Adres

Stuifzandseweg, 29 29
7903BA Hoogeveen
Plan route
avatar van Angelic Bloemberg
Angelic Bloemberg
Contact