Inloggen of Aanmelden

Liezzzen

Lichaamsgerichte therapie en energetische massage voor de bewuste m/v.

Logo Liezzzen
19.008 impressies 309 kliks

Informatie

Therapie begint bij Liezzzen altijd met een uitgebreide intake. We brengen (geestelijke- dan wel lichamelijke) klachten in kaart en maken kennis met elkaar en elkaars denkbeelden/visie op het (dagelijkse) leven. Vervolgens stel ik een behandelplan op, zodat we samen kunnen bepalen hoe de therapie eruit gaat zien.
Ik werk in mijn gesprekken met een soort van vast patroon van herkenning en erkenning, een spiegel voorhouden, het maken van een praktisch “toekomstplan” en het geven van praktische tips & trucs.
Ik ben een voorstander van lichaamsgericht werken. Gesprekstherapie werkt vaak heel goed, maar nog beter wanneer er ook naar lichamelijke klachten en signalen wordt gekeken en deze worden verholpen of in ieder geval verbetert. Dit wordt lichaamsgerichte therapie/psychologie genoemd.
Het menselijk lichaam heeft energieknooppunten. Deze knooppunten stralen energie uit en hebben invloed op de organen, emoties, gedachten en hormonen. Als de knooppunten geblokkeerd zijn voor langere tijd, door trauma’s of negatieve emoties, dan kunnen er lichamelijke klachten en ziektes ontstaan en je raakt in onbalans. Dit kan zich dan weer uiten in geestelijke klachten, bijvoorbeeld extreme vermoeidheid en je down voelen.

Traumatische ervaringen, emotionele problemen, stress en burn out manifesteren zich in het lichaam, daarvan ben ik overtuigd. Ze zijn te herkennen aan spierspanningen, lichaamshouding en bewegingspatronen, maar soms ook heel direct in de vorm van fysieke klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn, problemen met darmen, in het KNO gebied etc.etc.
Bewustwording van de psychologische betekenis van het lichaam, draagt bij tot verwerking, herstel en persoonlijke groei en vormt een belangrijk aspect van de therapie.
In de therapie bij Liezzzen worden door gesprekken en eventuele massages de blokkades in de energieknooppunten weggehaald. Hierdoor zullen psychische en lichamelijke klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Een behandeling kan gepaard gaan met het loskomen van emoties. Door deze te verwerken, kom je dichter bij jezelf en krijg je inzicht in jezelf. Dit alles leidt weer tot een betere balans in je energie en balans in je leven!!
Therapie is geen tovermiddel, waardoor je klachten vanzelf verdwijnen en je vragen direct beantwoord worden. Wel is de behandelvorm van Liezzzen een prachtige en krachtige manier om vanuit mildheid en ontspanning naar jezelf te kijken.

ErvaringenErvaring delen

Liezzzen heeft nog geen ervaringen.

Ervaring delen

Adres

Plattenkamp 52
9412 BA BEILEN
Plan route
avatar van Grietje Liezen
Grietje Liezen
Contact
Openingstijden
maandag 18:30 — 21:00
dinsdag 18:30 — 21:00
woensdag 09:00 — 21:00
donderdag 18:30 — 21:00
vrijdag 09:00 — 17:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten