Inloggen of Aanmelden
Let op: Deze vermelding is niet actief en wordt niet getoond in de zoekresultaten.

Praktijk De helpende Hand

Met zachte hand doordringen in diepere lagen, voor effectieve heling.

Logo Praktijk De helpende Hand
56.988 impressies 684 kliks

Informatie

Sinds 2012 heb ik een eigen praktijk voor craniosacraaltherapie, bewustwording en natuurgeneeswijzen. Ik heb 2 opleidingen voor craniosacraaltherapie gevolgd, één in Zwitserland, één in Zuid-Duitsland. Zo kon ik eindelijk handen en voeten geven aan mijn hooggevoeligheid, mijn heldervoelendheid en sterk magnetiserende handen.

Craniosacraaltherapie is een hele, zachte, bijna meditatieve therapievorm, ontstaan en ontwikkeld uit de osteopathie, waarbij de te behandelen persoon in een diepe ontspanning komt. Het zenuwstelsel komt in een algehele ontspanning, waardoor ik beter kan doordringen tot in de diepere lagen waar meestal de oorzaak ligt.

Tijdens de behandeling ben ik uiterst sensitief, en kan heel duidelijk voelen, waar ergens in het lichaam blokkades zitten, door bv. geblokkeerde wervels, verklevingen in bep. weefselstructuren, of littekens. Dit kunnen soms fysieke blokkades zijn, soms emotionele of mentale, en van al heel lange tijd terug. Emotionele blokkades zitten vaak onverwerkt opgesloten in het lichaam. Wanneer ik de diepere lagen open, kunnen de vastzittende onverwerkte emoties naar buiten treden. Zo kan er veel geheeld en losgelaten worden.

Er ontstaat vaak een zich aangenaam verspreidende warmte, een diepe ontspanning, meer ruimte, soms komen diepe oude pijnen weer even kort naar de oppervlakte om vervolgens op te lossen. Elke behandeling is zo verschillend. Ik probeer altijd een veld te creeren van heling, rust en stilte.

Kijk voor uitgebreidere informatie over mij en mijn behandelvormen op mijn website, op facebook of op linkedin.

ErvaringenErvaring delen

Praktijk De helpende Hand heeft nog geen ervaringen.

Ervaring delen

Adres

Veldhuisweg 1-46
7955 PP IJhorst
Plan route
avatar van Sietske Osinga
Sietske Osinga
Contact
Openingstijden
maandag 09:30 — 21:00
dinsdag 09:30 — 21:00
woensdag 09:30 — 17:00
donderdag 09:30 — 21:00
vrijdag 09:30 — 21:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten