Inloggen of Aanmelden

Mens in Balans, Natuurgeneeskunde

Op natuurlijke wijze in balans met therapeuten die u maatwerk bieden

Logo Mens in Balans, Natuurgeneeskunde
38.224 impressies 1.435 kliks

Informatie

Sinds 2014 leef ik mijn twee passies in een fijne 50/50 verhouding.

Vanaf 1993 ben ik met hart en ziel actief als natuurgeneeskundig therapeut en sinds 1998 werk ik met heel veel plezier als salarisadministrateur. Met als mooi hoogtepunt in 2005 de inschrijving in het RPP register bij Nirpa als.

Vanaf 1993 ben ik met hart en ziel actief als 'alternatiefgenezer'. Ik heb het altijd een vreemd woord gevonden, hoezo alternatief? Natuurgeneeskunde is al eeuwenoud en genezen doe je zelf, ik ben slechts het middel tot het doel. Daarom ben blij dat ik de titel natuurgeneeskundig therapeut mag dragen sinds ik in 2016 aangesloten ben bij de VBAG. Bijkomend voordeel is dat je de kosten eventueel kunt declareren bij de zorgverzekering. (zie de polisvoorwaarden)

Als natuurgeneeskundig therapeut, geschoold in diverse disciplines, ben ik in staat om een klacht vanuit verschillende perspectieven te benaderen. Door een combinatie van therapievormen (Malvatherapie, VoetreflexPlus therapie en TCM) op te nemen in uw behandelplan ontstaat er maatwerk en flexibiliteit in het behandelplan en daardoor een beter resultaat.

Daarnaast ben ik geschoold in diagnostische methodieken: Energetische diagnostiek, Chinese diagnostiek en Lifescience. Deze methoden hebben uiteraard raakvlakken waardoor er een completer beeld kan ontstaan van de klacht en ik tot een betere werkhypothese kan komen.

Ik nodig je van harte uit om contact op te nemen. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos.

[www.mensinbalans.net](https://www.mensinbalans.net)

ErvaringenErvaring delen

Mens in Balans, Natuurgeneeskunde heeft nog geen ervaringen.

Ervaring delen

Adres

Esweg 15A
9467PJ Anloo
Plan route
avatar van Anita Van Liefland
Anita Van Liefland
Contact
Openingstijden
maandag 09:00 — 17:00
dinsdag 09:00 — 17:00
woensdag 09:00 — 17:00
donderdag 09:00 — 17:00
vrijdag 09:00 — 17:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten