Inloggen of Aanmelden

Lydia van Oort

Spirituele tekeningen en schilderijen met reading voor In-zicht

Logo Lydia van Oort
40.998 impressies 424 kliks

Informatie

Tekeningen en schilderijen met reading. Voor inzicht in jou persoonlijke proces. Al het werk is persoonlijk afgestemd en wordt alleen in opdracht of via een afspraak gemaakt.

IINZICHT-TEKENING Wil je graag meer inzicht in een thema wat jou bezighoudt, dan kan je een inzicht tekening laten maken. Een inzicht tekening geeft helderheid en een krachtige basis, om aan een thema te werken en/of voor inzicht in een vraag. Er wordt een stukje verleden, heden en een toekomstbeeld getekend en geduid. Thema's kunnen zijn: zelfvertrouwen, eigenwaarde, overprikkeling, werk, (on)balans, oorzaak, in je eigen kracht staan, inzicht in je pad.

GIDSENTEKENING Als je graag wilt weten wie jou gids is en/of welke overleden dierbare er op dit moment bij jou is en wat zij jou willen zeggen. Met een stukje inzicht in heden verleden en toekomst

ONTMOET JOU GIDS tekening met reading. Je maakt tijdens deze tekensessie op een ontspannen en blije manier kennis met jou persoonlijke (geleide)gids of andere gids die je wilt leren kennen. Je leert meer over jouw gids en jezelf tijdens deze tekensessie. Dat kan bijvoorbeeld een leven zijn wat jullie samen hebben gehad. Alles wat voor jou belangrijk is voor dit moment wordt doorgegeven door jou gids. En ken jij je gids al, maar wil je graag een portret van hem/haar hebben kan dat ook getekend worden. Ook dan is er een channeling bij.

Ik geef deze tekensessies in mijn atelier of bij je thuis of in jouw praktijk. De tekeningen kunnen ook per post bezorgd worden. Dan krijg je er een reading op schrift bij.

Schlderijen.

Zielsportret. Een zielsportret bestaat uit jouw zielsbewustzijn ofwel hoger zelf, eerdere incarnaties, sterrenbeeld, gidsen, hoofdgids en engel. Het is een beeld van je zielsweg door de tijd heen. Je sterrenbeeld is je huidige persoonlijkheid.

Energetische schilderijen.

Gidsen en engelen

Al het werk wordt via de inspiratie, op een mediamieke manier doorgegeven. Bij al het werk wordt uitleg, reading en eventueel een beschrijving gegeven.

Ervaringen

Lydia van Oort heeft nog geen ervaringen.

Ervaring delen

Adres

Kanaal OZ 9
9419TJ Drijber
Plan route
avatar van Lydia van Oort
Lydia van Oort