Inloggen of Aanmelden
Let op: Deze vermelding is niet actief en wordt niet getoond in de zoekresultaten.

Lydia van Oort

Spirituele tekeningen en schilderijen met reading voor In-zicht

Logo Lydia van Oort
58.376 impressies 892 kliks

Informatie

CONSULTEN met TEKENING voor je persoonlijke ontwikkeling Lydia maakt diverse tekeningen met een reading, op afspraak in haar atelier, bij jou thuis, praktijk of andere locatie. Naast deze tekensessie ’s tekent zij ook op afstand via je naam en geboortedatum. Bij postverzending van de tekening wordt een beschrijving via het automatisch schrift bijgevoegd.
Een INZICHT TEKENING voor inzicht in een thema/vraag of voor inzicht in je levensweg.
Een tekening van OVERLEDEN DIERBAREN geeft je inzicht in wie er vanuit de geestelijke werelden ondersteuning geven.
Een GIDSENTEKENING geeft informatie over jou gids(en). ENERGETISCHE Tekening worden gemaakt naar een thema. Bijvoorbeeld voor een stukje heling van mens of dier, de energieen in jouw tuin, boerderij, praktijkruimte. De tdhema's zijn zeer uiteenlopen.

Je kan Lydia ook voor een (mid)dag vragen, dat zijn zeer inspirerende, leerzame en gezellige dagen met veel direkte informatie voor iedereen.

Schilderijen.
ZIELSPORTRET Dit is een mediamiek schilderij waarop je eeuwenlange zielsreis wordt geschilderd. Incarnaties, gidsen engelen, je hoger zelf, jouw aardse persoonlijkheid, alles wat belangrijk is voor inzicht in je persoonlijke ontwikkeling tijdens je huidige leven. Het is een beeldend en verhalend document voor je gehele verdere leven.

ENERGETISCH SCHILDERIJEN zijn energetisch zeer krachtig, beschermend entransformerend. Bij het schilderij hoort een beschrijving en een reading.

GIDS/ENGEL Portret van jou persoonljke gids of Engel.

Al het werk wordt via de inspiratie, via de mediamieke manier doorgegeven. Bij al het werk wordt uitleg, reading en eventueel een beschrijving gegeven. Werkzaam sinds 1998.

ErvaringenErvaring delen

Lydia van Oort heeft nog geen ervaringen.

Ervaring delen

Adres

Kanaal OZ 9
9419TJ Drijber
Plan route
avatar van Lydia van Oort
Lydia van Oort
Contact
Openingstijden
maandag — 12:00
dinsdag — 17:30
woensdag — 17:30
donderdag — 17:30
vrijdag — 17:30
zaterdag 10:00 — 17:00
zondag gesloten