Inloggen of Aanmelden
Let op: Deze vermelding is niet actief en wordt niet getoond in de zoekresultaten.

VoetreflexPlus™ Therapie Elsbeth Drogt

"Een natuurlijke manier om aan uw gezondheid te werken".

Logo VoetreflexPlus™ Therapie Elsbeth Drogt
5/51 ervaringen
Ervaring delen
57.321 impressies 796 kliks

Informatie

Stress, iedereen kent het, want iedereen heeft wel eens last van stress, niet alleen door drukte, ook door mentale en psychische druk. We hebben een jachtige manier van leven waardoor we vaak vergeten om bij onszelf stil te staan. Wat voel ik, wat ervaar ik.. het leven in het hier en nu is lastig. 80% van alle ziektebeelden zijn gerelateerd aan stress.

Voetreflextherapie is een erg effectieve behandelmethode die veel kan betekenen voor de gestreste mens met al zijn klachten, mede dankzij de ontspannende werking.

Voetreflexologie stimuleert het zelfgenezend mechanisme van het lichaam. Ook verbetert zij de bloed- en energiedoorstroming in organen en weefsels. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en worden voedingsstoffen beter opgenomen. Dit heeft weer een vitaliserend en opbouwend effect op lichaam en geest.

Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit.

Doordat ik opgeleid ben volgens 2 methoden, namelijk de westerse en de Chinese kan ik breed behandelen. De combinatie van beide systemen biedt ongekend veel mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een behandeling.

Op mijn website kunt u uitgebreide informatie vinden. www.voetreflexelsbethdrogt.com

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u mij bellen

ErvaringenErvaring delen

05-03-2018

Adres

Het Haagje 109
7902LD Hoogeveen
Plan route
avatar van Elsbeth Drogt
Elsbeth Drogt
Contact