Inloggen of Aanmelden
Let op: Deze vermelding is niet actief en wordt niet getoond in de zoekresultaten.

Fysiotherapie & Bewustzijn

Logo Fysiotherapie & Bewustzijn
5/51 ervaringen
Ervaring delen
56.572 impressies 437 kliks

Informatie

De essentie vinden of verhelderen, is iets waar ik graag mee help. In mijn fysiotherapeutische behandelingen richt ik me niet alleen op het verminderen van "klachten". Ik neem je mee op onderzoek in je lijf om te kijken wat je lichaam je aangeeft met die klachten. Klachten zie ik als signalen die het lichaam geeft als je weg raakt van je essentie.

Door de signalen die je lichaam geeft te (h)erkennen en interpreteren kun je niet alleen de stappen zetten om weer van je klacht af te komen maar kun je ook met meer (bewegings)vrijheid in het leven staan!

Bewustzijn over je lichaam brengt je ziel meer op aarde!

In mijn werk combineer ik "standaard" fysiotherapeutische methoden zoals coaching, oefentherapie en massage onder andere met balanstraining, bewustwording, lichaamswerk, klank en Access Bars en veel ervaring.

Meer informatie kun je vinden op www.jenatuur.nl. Of bel gerust even als je meer wilt weten: 0617153439

Warme groet!

Mischa

ErvaringenErvaring delen

22-08-2018
Mischa is een lieve, warme persoonlijkheid met een open blik en zeer goed invoelingsvermogen. Ze doet zoveel meer dan simpel 'aan-raken'. Ze beweegt mee en vult aan, begrijpt en benoemt vanuit een diep innerlijk weten. Een prachtmens! Een sessie bij haar kan ik van harte aanbevelen.

Adres

Stationsweg 70
7941 HG Meppel
Plan route
avatar van Mischa Coolen
Mischa Coolen
Contact