Inloggen of Aanmelden

Atelier voor Stemexpressie

Als je wat met je stem wilt doen

Logo Atelier voor Stemexpressie
5/51 ervaringen
Ervaring delen
67.215 impressies 926 kliks

Informatie

Je Zangstem en je Zang zijn heel persoonlijk, dus de manier waarop je leert zingen moet bij jou passen. Leren zingen is bij mij ontdekken hoe je op jouw manier plezier kunt hebben met je zangstem.
Of je daarvoor nu Zanglessen neemt, of op zoek gaat naar StemBevrijding/ Stemexpressie, bij mij ben je aan het goede adres.

Je stem leent zich ook goed voor persoonlijke ontwikkeling. In mijn Zangtherapie heb ik mijn therapeutische en muzikale achtergrond samengebracht. Het is een lichaamsgerichte therapie, waarbij het niet alleen gaat om praten en begrijpen, maar ook om voelen, ervaren en naar buiten komen op een non-verbale manier.

Kijk ook voor zanggroepen, meezingfeesten en zangworkshops op mijn site.

ErvaringenErvaring delen

05-11-2018
Jeroen is heel professioneel, betrokken en enthousiast. Ik heb zo veel van hem geleert: vooral, dat je in je eigen kracht komt te staan, als je durft, je eigen stem te laten klinken. De stem is zo een mooi instrument, om je te laten zien/horen en met je emoties in contact te komen - mits je durft. Jeroen nodigt je hiertoe uit - hij steunt, hij confronteert, hij is aanwezig.

Adres

Elperstraat 8
9443 TL Schoonloo
Plan route
avatar van Jeroen Gigengack
Jeroen Gigengack
Contact
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag 09:00 — 17:00
woensdag 09:00 — 17:00
donderdag 09:00 — 17:00
vrijdag 09:00 — 12:30
zaterdag gesloten
zondag gesloten