Inloggen of Aanmelden
Let op: Deze vermelding is niet actief en wordt niet getoond in de zoekresultaten.

werkATELIER BijdeBuren

Logo werkATELIER BijdeBuren
60.188 impressies 751 kliks

Informatie

werkATELIER BijdeBuren voorziet in de behoefte aan tijdelijke ondersteuning voor hen die minder vanzelfsprekend participeren in de samenleving. Wij bieden hen werk in een betrokken en beschermde omgeving waar men de basis legt om de draad (weer) op te pakken in het dagelijks leven.

In een professionele sfeer van betrokkenheid gekoppeld aan een pragmatische aanpak, stimuleren wij mensen om weer perspectief aan hun toekomst te geven. In een kleinschalige en veilige omgeving bieden wij een creatieve en uitdagende werksfeer, waarin (jong)volwassenen bewust worden van hun gevoel voor eigenwaarde. We bieden een laagdrempelige werkvorm aan binnen een open sfeer, waarin iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Wij bepalen daarin samen de kaders en bieden structuur en begeleiding zolang dat gewenst is om, indien men daar aan toe is, een positieve stap voorwaarts te maken.

U kunt daarbij denken aan mensen die zich psychisch niet wel bevinden, mensen die eenzaam of onzeker zijn. Wij laten mensen stapsgewijs contact maken met de kracht in hen zelf en stimuleren hen daarin met creatieve werkzaamheden waarbij papier en textiel de basis vormen.

werkATELIER BijdeBuren is een creatieve werkplaats met een besloten tuin, waarin de medewerkers ook aan de slag kunnen. werkATELIER BijdeBuren ligt centraal in Hoogeveen en is uitstekend bereikbaar (de bus stopt letterlijk voor de deur) en is rolstoeltoegankelijk.

Wij nodigen u van harte uit om de sfeer te komen proeven en vragen te stellen.

Openingstijden:
- Alle dagen telefonisch
- Maandag en donderdag van 9.30 - 1200 uur
- Dinsdag en woensdag van 9.30 - 16.30 uur
Als u voorkeur heeft voor een ander dagdeel kunt u contact opnemen.

• Afname minimaal 2 uur. Maximum aantal uren in overleg.
• Betaling uit PGB (persoonsgebonden budget) of uit andere (eigen) middelen.
• Medewerkers van werkATELIER BijdeBuren melden zich aan of kunnen worden aangemeld via 06 – 30 61 65 19, waarna altijd een intakegesprek volgt.

ErvaringenErvaring delen

werkATELIER BijdeBuren heeft nog geen ervaringen.

Ervaring delen

Adres

van Limburg Stirumstraat 101
7901AP Hoogeveen
Plan route
avatar van Kim Leeper
Kim Leeper
Contact