Inloggen of Aanmelden

Yoga en Klankschalenconcert in Ruinen

Datum20-12-2018 Tijd19:30 — 22:00

1.349 impressies 207 kliks

Omschrijving

Een heerlijke rustgevende avond om je voor te bereiden op de Zonnewende van morgen, een avond om los te laten en ruimte te maken voor het nieuwe. Maar ook een moment om nog voor alle feestdagen te relaxen en tot rust te komen.

Wat gaan we doen? Bij de Dru Meditatie, gegeven door Annemieke Kronenburg van Natuurlijk Stromen, zullen we na een warming up eenvoudige, vloeiende yoga oefeningen uitvoeren. Na een liggende ontspanning volgt een geleide zittende meditatie. We maken zo ons lichaam los en openen ons voor positieve energie, we geven ruimte aan lichaam en geest. De meditatie zet je aan naar binnen te keren en je te verbinden met je lichtende zelf.

Bij de Klankmeditatie, verzorgd door José van de Wouw van Balans-Massage ( zie www.balans-massage.nl), wordt o.m. gebruik gemaakt van stem, instrumenten uit verschillende delen van de wereld, zoals Tibetaanse klankschalen, fluit, sjamanentrommel, gong-drum, mondharp en meer. De klanken begeleiden je op jouw reis verder naar binnen.

De subtiele klanken hebben een harmoniserende werking op lichaam en geest en brengen, ieder op hun eigen wijze, je energie in beweging. Een klankconcert raakt je op vele niveaus en kan je in een diepe ontspanning brengen. Je gaat ervaren dat er ruimte komt voor rust en ontspanning in jou. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is te gaan liggen (zitten mag ook) en te genieten van de prachtige klanken, trillingen en sensaties die als een ware massage aanvoelen.

Kom genieten deze avond waar de yoga, meditatie en de zuivere oerklanken je lichaam en geest verder in harmonie brengen.

Voor nadere informatie zie www.natuurlijk-stromen.nl of bel met Annemieke 06 3066 2272

Locatie

't Neie Punt/ Natuurlijk Stromen
Jan Wierengaweg 109 7963CM Ruinen
Natuurlijk Stromen

Aanmelden

Aanmelden
Anti spam*
Wat is de som van 1 en 1 Versturen