Inloggen of Aanmelden
Dit item is (nog) niet actief

Filmovergezondheid

Datum26-01-2019 Tijd11:00 — 17:00

Nog geen foto beschikbaar

36 impressies 36 kliks

Omschrijving

Documentaire ‘Het fenomeen Bruno Gröning’ in Assen, 26 januari 2019

De indrukwekkende documentaire ‘Het fenomeen Bruno Gröning – Op het spoor van de wondergenezer’ toont de gebeurtenissen rondom Bruno Gröning. Vijftig getuigen uit die tijd vertellen van hun genezing of over wat zij met Bruno Gröning hebben beleefd. De documentairefilm ‘Het fenomeen Bruno Gröning’ draait op zaterdag 26 januari, 11.00-17.00 uur (incl. 2 pauzes). Locatie filmvoorstelling: Wijkcentrum De Schulp, Buizerdstraat 10, 9404 BB Assen, toegang gratis (een vrijwillige gift is welkom), meer informatie en reserveren via 0592-319323 of via www.bruno-groening-film.org
In 1949 beheerst een naam met vette koppen de kranten: Bruno Gröning. Speciale edities worden over hem gedrukt. Radio en weekjournaal berichten. Er wordt een bioscoopfilm opgenomen. Waar hij ook opduikt, verzamelen duizenden mensen zich om hem heen. Ze komen van overal. Gröning wordt een wereldgebeuren.
Maar zij die zich om hem heen verzamelen, zijn geen aanhangers of fans. Het zijn zieke mensen. Door oorlog terneergeslagen, door artsen opgegeven, kennen ze slechts één wens: gezond worden, bevrijd van nood en pijn. Bruno Gröning zal hen helpen. En hij helpt. “Er bestaat geen ongeneeslijk – God is de grootste arts”, zijn z’n woorden. En het ongelooflijke gebeurt: ontelbare zieken worden gezond – lammen lopen, blinden zien.
De documentaire “Het fenomeen Bruno Gröning – Op het spoor van de wondergenezer” toont op objectieve wijze de dramatische gebeurtenissen van destijds. Originele film- en geluidsdocumenten, archiefmateriaal, meer dan 50 getuigen uit die tijd, daarbij nog kostbare speelfilmscènes. Dit alles maakt de film tot een indrukwekkende gebeurtenis.
Een film met bijzondere kracht. Veel toeschouwers vertellen hoe ze, bij het zien van de film plotseling een kracht, een kriebelen, een stromen in het lichaam hebben gevoeld. Voor de meeste mensen een volledig nieuwe ervaring. Enige berichten zelfs van het verdwijnen van pijnen, ongemakken en andere kwalen.
Gröning is in 1959 gestorven. Maar ook nu nog gebeuren er bijzondere genezingen. Hoe is dit mogelijk? De kracht die destijds door Bruno Gröning werkte, werkt nog steeds. De feiten spreken voor zich: genezingen van kanker, angina pectoris, reuma en osteoporose, maar ook van drugsverslaving en andere verslavingen. Artsen bevestigen de successen.
Bekijk deze film en overtuig u van het fenomeen Bruno Gröning.
Verdere informatie over de film vindt u op: www.bruno-groening-film.org
Informatie over de Bruno Gröning-Vriendenkring vindt u op: www.bruno-groening.org
Informatieve lezing:
Woensdag 13 februari, aanvang 19.30 uur, informatieve lezing over ‘Hulp en genezing langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning’, locatie: De Vijverhof, Vredeveldseweg 75, 9404 CC Assen. Toegang gratis (een vrijwillige gift is welkom). Meer informatie hierover via www.bruno-groening.org of tel. 06-24354254 of e-mail: netherlands@bruno-groening.org

Locatie

Wijkcentrum De Schulp
Buizerdstraat 10 9404BB Assen

Geen foto