Inloggen of Aanmelden

Jouw persoonlijke (ascentie) Kristal

Datum13-04-2019 Tijd14:00 — 16:30

1.122 impressies 166 kliks

Omschrijving

Levend Bewustzijn

Vele kristallen ‘ontwaken’ nu in deze tijd van transformatie, en vele ascenderen naar hogere vormen van dienstbaarheid, waardoor inzicht en hogere informatie beschikbaar komt voor ons. In samenwerking met Elly Blum geeft NatuurlijkBewust deze workshop waarin je de gelegenheid wordt geboden om jouw speciale kristal te vinden.

Werkwijze workshop

Met ondersteuning van Lichtklank en kristallen klankschalen gaan we dieper invoelen en open je je voor de energie en de informatie van het kristal, wat in feite een bewustzijnsaspect van jóu is. Je hoeft niet persé iets van kristallen af te weten of er ooit mee gewerkt te hebben. Luister naar je gevoel.

Het kan zijn dat de kristalenergie en de ervaring van dat moment voldoende is voor jou. Het heeft dan in jou iets getransformeerd of wakker gemaakt en zal zijn werk blijven doen via jou.

Kristal aanschaffen
Voel je dat het kristal bij jou hoort en bij jou wil blijven dan geeft Elly deze (tegen een financiële tegenenergie) graag aan jou door. Je bent dus niet verplicht het kristal te kopen.

Info en Aanmelding>>

Locatie

NatuurlijkBewust
Borgerbrink 100 7812NG Emmen
NatuurlijkBewust

Aanmelden

Aanmelden
Anti spam*
Wat is de som van 3 en 4 Versturen