Inloggen of Aanmelden

workshop orgonite

Datum20-06-2019 Tijd10:30 — 15:00

2.152 impressies 300 kliks

Omschrijving

Workshop: maak je eigen orgonite!

Een orgonite piramide maken is niet alleen heel leuk, creatief en ontspannend, maar het laat je ook even stil staan bij welk onderdeel je ondersteuning zou willen in je leven. Je ontwikkelt je intuïtie en verhoogt je bewustzijn. Iedere edelsteen heeft zijn eigen bijzondere werking. Op gevoel of aan de hand van uitleg bij elke edelsteen kun je uitzoeken welke edelsteen op dit moment bij je past, waardoor de orgonite speciaal voor jou werkt of de ruimte waarin je hem wilt plaatsten.

Het doel van de orgonite is het neutraliseren van negatieve belasting (wifi, elektromagnetische stralingen, slimme meters enz). Zodat er weer een gezonde balans ontstaat. Ook werkt de orgonite mee aan een betere nachtrust. Daarnaast kan de orgonite nog een extra werking hebben, afhankelijk van welke edelstenen er nog bij in zitten.
Bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, vermindering van angst, bescherming van je energieveld, beter aarden, positiviteit, meer zelf liefde etc.
Een orgonite is een mooi hulpmiddel of een fijne ondersteuning in het proces waar je nu in zit en waar je naar toe wilt.

Een orgonite bestaat uit een mengsel van giethars, metaal, koper en edelstenen. Door deze samenstelling hebben de edelstenen een hele krachtige werking. Samen heeft het de eigenschap energie te verzamelen, te transformeren en om te zetten in positieve energie. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De orgonite wordt gemaakt in piramide vorm van circa 15 x 15 cm en kan in elk gewenste ruimte gezet worden. Bijv. slaapkamer, woonkamer, kantoor, meterkast.
De orgonite wordt gemaakt in meerdere lagen, elke laag hars heeft tijd nodig om uit te harden. Terwijl de laag aan het uitharden is, variërend van 10 min tot 30 min, heb jij ondertussen tijd om na te denken over de volgende laag, tussen door te kletsen of wat te eten.

Verder heb ik nog heel veel leuke spulletjes om de orgonite nog mooier te maken als decoratie.
Denk daarbij aan glitters, kralen, ijzeren afbeeldingen/hangers enz. Dit heeft geen werking maar maakt de orgonite (nog) mooier om te zien. Uiteraard mag je zelf ook iets mee nemen om in je eigen orgonite te doen.

Datum : donderdag 20 juni

      zondag 7 juli

Tijd : 10:30 uur tot 15:00 uur.

Kosten :
€ 30 p.p 2 mini orgonite's 5-7 cm
€ 45 p.p 1 orgonite middel 10 cm
€ 60 p.p 1 orgonite groot. 15x15 piramide.
kosten zijn incl. koffie/thee/fris en wat lekkers. (zelf lunch mee nemen)

** er is ook de mogelijkheid om op bovenstaande data's een mini orgonite te maken. Cirkel vorm of oplaadschijf.
€ 30,- p.p
Tijd : 10.30u - 13.00 uur

Opgeven kan door mij een mail te sturen of via mijn website:
https://www.karen-engelbertink.nl/zelf-orgonite-maken/

Ik kijk er naar uit! :)

Locatie

Praktijk Karen Engelbertink
Horstra's Wijk 49 7782RA De Krim
Praktijk Karen Engelbertink

Aanmelden

Aanmelden
Anti spam*
Wat is de som van 1 en 2 Versturen