Inloggen of Aanmelden

Stoelyoga in de Veldkei, Havelte

Datum21-11-2019 Tijd10:00 — 11:00

1.059 impressies 98 kliks

Omschrijving

Stoelyoga in de Veldkei voor alle leeftijden. Als je YOGA wilt doen maar niet op de grond kunt of wilt zitten en liggen, kun je heel goed YOGA op een STOEL beoefenen. Bovenstaande foto is een voorbeeld, maar niet in de Veldkei; er zijn daar stevige stoelen zonder leuning, waarop het comfortabel zitten is. We maken van de grote zaal gebruik.
De cursus start 12 september en duurt 6 weken. Laatste les op 17 oktober.
Kosten 50 euro voor 6 lessen. Van 10 tot 11 uur. Deur open 9.45 uur. U kunt even aanmelden op 06- 30191541.

Wat gaan we doen? Even wat losmaakoefeningen, en dan diverse houdingen vanuit de Hatha-yoga, aangepast voor op de stoel. Ook de adem is belangrijk! Leer ademen met de buik, leer beter ontspannen!
Het lichaam verkennen, wat is de grens van mijn lichaam, hoe ver kan ik de rug buigen, voorover, achterover, draaien, de beweeglijkheid van de gewrichten. Dus u gaat nooit verder dan u kunt maar respecteert wat het lichaam aangeeft. Nooit door de pijn heengaan. Maar u zal merken dat het van lieverlee wat makkelijker gaat. Yoga heeft een groot effect op het hele lichaam, en ook de geest, het denken, het zenuwgestel. U wordt rustiger, gaat beter slapen, voelt zich fitter en lekkerder in uw vel. Hoe fijn is dat!
Ook mensen die in een rolstoel zitten kunnen meedoen. In de praktijk blijkt dat je vaak heel veel mee kunt doen. En dat is fijn!
U kunt op donderdag 12 september gewoon komen en meedoen, aanmelden is ook mogelijk: tel. 0521- 341520 of per mail: groenhavelte@gmail.com.
Marijke Groen verzorgt de lessen. Zij heeft 25 jaar yoga-erlvaring en is gediplomeerd leraar.

☆Bovenstaande foto uit 'Yoga op leeftijd' van Carole Morency.

Locatie

VELDKEI
Veldkamp 77 7971BX Havelte
Yoga Studio Drenthe

Aanmelden

Aanmelden
Anti spam*
Wat is de som van 2 en 1 Versturen