Inloggen of Aanmelden

Introductieavond Zanggroep "Je Ware Stem"

Datum12-03-2019 Tijd19:30 — 22:00

3.445 impressies 310 kliks

Omschrijving

Wil je ervaren wat Zanggroep 'Je Ware Stem' is, schrijf je dan in voor de gratis introductie avond.

Zanggroep "Je Ware Stem" is een stemexpressie groep van maximaal 8 deelnemers en komt komt zeven keer bijeen, om de week op dinsdagavond.

Je Ware Stem is de stem die gaat klinken als je expressie kunt geven aan wat zich binnen in je afspeelt. In deze zanggroep kun je klank geven aan wie je bent in het diepst van je ziel. Tijdens de avonden kun je met elkaar ontdekken hoe je klinkt als je vrijelijk jezelf kunt zijn.
Je gaat niet oefenen op ingewikkelde partijen en je gaat ook geen uitvoeringen geven. De opmerking 'het is niet goed genoeg' proberen we los te laten. Je gaat zingen en klank maken en bewegen op een manier die je steeds dichter bij jezelf brengt in contact met de andere deelnemers. Tijdens de avonden is veel aandacht voor je persoonlijke ontdekkingstocht en alles wat je daarin tegenkomt.
Wat levert dat op?
Je gaat elke avond met een voldaan gevoel naar huis. Het zingen, het klank maken en de groep hebben je levenskracht in beweging gebracht. Je ervaart een verademing als je stem weer het natuurlijke expressiemiddel wordt zoals het door de natuur bedoeld is. En je zult een diepe verbinding ervaren met de andere mensen in de groep.

Locatie

Atelier voor Stemexpressie
Elperstraat 8 9443 TL Schoonloo
Atelier voor Stemexpressie