Inloggen of Aanmelden

Heling uit de Bron

Datum07-01-2019 Tijd10:00 — 11:30

2.057 impressies 244 kliks

Omschrijving

Een geleide meditatie met klank waarin we een diepere verbinding aangaan met de natuurlijke Wijsheid van ons lichaam. Wij verbinden ons met het aspect van Heelheid dat in ons is en waarvan de vonk nooit gedoofd is in welke verdichting wij ook ons bevonden.

Door de quantum-wetenschap weten we nu dat we ten diepste verbonden zijn met ons lichaam, met de Aarde (natuur) en met elkaar en dat wij actief invloed kunnen uitoefenen op het zelfhelend vermogen van ons lichaam.

Dit is dè tijd om deze helende oerkracht wakker te maken in de meest fysieke structuren in ons lichaam en onze cellen van nieuwe informatie te voorzien. Je hebt het vermogen om jezelf te helen, door deze kracht aan te spreken en vanuit je hart de verbinding aan te gaan met iets dat groter is dan je persoonlijke zelf, namelijk het zelf-aspect van Heelheid. In deze heelheid voel je je genezen, heel, dankbaar, intact, gezond, vol levenskracht. Ook al laat je lichaam misschien iets totaal anders zien.

Communicatie hart - brein
De energie die dit gevoel in je hart genereert beïnvloedt de cel-informatie in je brein, en vervolgens die van je lichaamsprocessen en lichaamscellen. Hoe dat kan? Duizenden neurieten (zenuwuiteinden) in je hart communiceren met die van je brein. Ze hebben de eigenschap om prikkels op te vangen en af te geven. Synapsen, de verbindingsknopen tussen deze neurieten zorgen voor prikkeloverdracht. Je zelf als heel te zien en vooral te voelen, is een krachtige energetische informatieprikkel die vanuit je hart naar je brein gaat, die daarop je lichaamsprocessen vanuit dit bewustzijn van heelheid aanstuurt. Hoe vaker je dit gevoel ervaart, des te sterker de informatiestroom is.

Misschien heb je tot nu toe veel helingswerk gedaan, emotioneel, spiritueel. Je bent je niet alleen bewust geworden van die Eenheid in Alles, je hebt ook vaak die ervaring en beleving. Dan zul je merken dat je lichaam je nu roept om die eenheid op een nog fysiekere laag te gaan voelen en tot stand brengen. Misschien heb je chronische klachten van lichte of ernstige aard. Misschien heb je helemaal geen lichamelijke klachten. In beide gevallen kunnen deze meditaties je iets brengen, namelijk een opruiming in je systeem waardoor er letterlijk meer ruimte komt voor dat nieuwe eenheidsbewustzijn.

De werking van LichtKlank
Begeleidende klanken werken ondersteunend om de nieuwe informatie in je lichaam wakker te maken en te bekrachtigen.
Klanken kunnen ook ondersteunend werken in het ‘lostrillen’ van een bewustzijnsaspect in je lichamelijke systeem dat voortkomt uit die oude overtuiging van afgescheidenheid. Het komt misschien even in je bewustzijn, maar je neemt het waar vanuit jouw gevoel van heelheid. Misschien zie je plotseling welke gedachte, overtuiging of onverwerkte emotie tot een voedingsbron is geworden voor een ziekmakend virus. Gedragen door jouw veld van liefde en heelheid kan het je lichaam nu verlaten.
Mijn eigen ervaring (het lichaam spreekt) zorgde voor een dusdanige innerlijke verschuiving en helende vrijheid dat dit een krachtige bijdrage is tijdens deze meditaties.

Helende energie in een flesje
Zoals je weet kan water energie opnemen, zoals de Japanse wetenschapper Emoto fotografisch wist vast te leggen. Tijdens je eerste workshop staat er een flesje voor je klaar dat je tijdens elke workshop bij je draagt zodat het jouw intentie en helende hartenergie opneemt samen met de trillingsfrequenties van de klanken die zich tijdens de workshop laten horen en voelen. Gebruik het dagelijks naar behoefte door intuïtief een paar druppels aan te brengen op je lichaam of onder de tong. Je lichaamsbewustzijn kan de boodschap van heelheid op die manier gronden en integreren.

Wanneer
Deze bijeenkomsten worden aangeboden op de tweede maandagochtend en tweede vrijdagavond van de maanden oktober t/m maart.

Werkwijze - intentie
Elke bijeenkomst staat op zich, maar kan ook samen met de andere data deel zijn van een bepaalde samenhang of opbouwende energie. Elke workshop bestaat uit een geleide meditatie, klank van de kristallen klankschalen en de klank die van mijn stem gebruik maakt. Net als bij alle lichtklankmeditaties is er nooit een vooropgezette vaste structuur, plan, of ingestudeerde vorm. Wel een intentie: een intentie om ons te verbinden met de hoogste Licht in ons zelf, onze innerlijke Bron van Heling.

Kosten
€ 15

## AANMELDING>>>

Locatie

NatuurlijkBewust
Borgerbrink 100 7812NG Emmen
NatuurlijkBewust

Aanmelden

Aanmelden
Anti spam*
Wat is de som van 3 en 4 Versturen