Inloggen of Aanmelden

'Jouw Unieke (Licht)Klank'

Datum22-02-2019 Tijd19:30 — 21:30

2.773 impressies 432 kliks

Omschrijving

Als je voelt dat het tijd is om je vertrouwde alledaagse pad te verlaten en jezelf toe te staan helemaal te worden wie je bedoeld bent te zijn. Sta jezelf toe je eigen ruimte in te nemen, jezelf te openen, en de wereld met jouw unieke Klank te verlichten! Bedenk dat alleen je eigen gedachten je hiervan afhouden.

Ruimte voor jouw unieke 'LichtKlank'
Begeleidende klanken van de kristallen klankschalen en/of via mijn stem die tijdens de geleide meditatie en afstemming ontstaan, werken ondersteunend ofwel bemoedigend om ruimte te geven aan jouw Klank. Je kunt je gedragen of uitgenodigd voelen door de klank van anderen. Op die manier kan een herinnering of een ander bewustzijnsaspect worden gewekt in je bewustzijn dat je vervolgens bekrachtiging en gronding geeft.

Werkwijze en intentie
Onderdeel van de workshop is een geleide meditatie, klank van de kristallen klankschalen en de klank die van mijn stem gebruik maakt. We stellen ons ontvankelijk en open aan de energie die zich op dat moment kenbaar maakt vanuit de intentie om ons naar ieders vermogen te verbinden met de hoogste Licht in ons zelf en dat met onze eigen klank te bekrachtigen. Gronding is ook een belangrijk onderdeel. Immers alleen vanuit een gegronde verbinding ben je ontvankelijk voor het kristallijnen Licht in jezelf. Een eerste stap is dan ook het voelen van de veiligheid van je eigen gronding in jouw Zon. In hoeverre kun je jouw eigen klank horen, verstaan, toelaten en ontvangen en dan letterlijk stem geven vanuit deze gronding? En dan gaan we ons verbinden met onze hogere LichtBron... niet buiten onszelf, maar in onszelf. Naarmate je groeit in Liefde groeit de structuur van je bewustzijnsveld naar kristallijn. Kristal is wat jij bent... Licht is wat jij bent!

Jouw unieke LichtKlank-druppels
Zoals je weet kan water energie opnemen, zoals de Japanse wetenschapper Emoto fotografisch wist vast te leggen. Tijdens je eerste workshop staat er een flesje voor je klaar dat is gevuld met zuiver water en iets brandewijn voor conservering (je kunt ook kiezen voor een plantaardige conservering van kokos glycerine). Bij elke workshop heb je dit flesje bij je, het draagt jouw intentie en energie en de energie van de bekrachtigende klanken die zich tijdens de workshop laten horen en voelen. Het gaat de trilling van jouw unieke Klank opnemen. Gebruik het dagelijks naar behoefte door intuïtief een paar druppels aan te brengen op je lichaam of onder de tong. Je lichaamsbewustzijn kan de informatie van jouw hogere zelf op die manier gronden en integreren.

Kristal
Het staat je vrij om je persoonlijke kristal mee te nemen, als je daar behoefte toe voelt. Het zal je ondersteunen in het openen van informatie in jouw bewustzijn dat tot nu toe slapende was.

Werkwijze - intentie
Elke bijeenkomst staat op zich, maar kan ook samen met de andere data deel zijn van een bepaalde samenhang of opbouwende energie. Elke workshop bestaat uit een geleide meditatie, klank van de kristallen klankschalen en de klank die van mijn stem gebruik maakt. Net als bij alle lichtklankmeditaties is er nooit een vooropgezette vaste structuur, plan, of ingestudeerde vorm. Wel een intentie: een intentie om ons te verbinden met de hoogste Licht in ons zelf, onze innerlijke Bron van Heling.op de een maandelijkse vrijdagavond van oktober t/m maart. Hoewel niet verplicht, is het wellicht aan te raden om vaker aanwezig te zijn om nieuwe stappen die je hierin zet steeds meer ruimte, stevigheid en letterlijk handen en voeten te geven. Voel wat voor jou het beste werkt.

Wanneer
Deze bijeenkomsten worden aangeboden van oktober t/m maart op de vierde vrijdagavond van de maand. De groep bestaat uit maximaal zes personen.

Kosten
Naast jouw aanwezigheid en afstemming ben ik tevens dankbaar voor een financiële bijdrage van € 15.

Aanmelding
Maximum aantal deelnemers: zes. Zoals gezegd is het niet verplicht om meerdere keren aanwezig te zijn; Daarom is je aanmelding vooraf voor iedere datum noodzakelijk.
AANMELDING>>>

Locatie

NatuurlijkBewust
Borgerbrink 100 7812NG Emmen
NatuurlijkBewust

Aanmelden

Aanmelden
Anti spam*
Wat is de som van 3 en 2 Versturen