Inloggen of Aanmelden

Mobiele website en Bewust Assen

1 min leestijd 1342 views

In onze derde developer update blog aandacht voor de nieuwe website van Bewust Assen en kijken we onder andere vooruit naar de nieuwe mobiele website.

Mobiele website en Bewust Assen

Vandaag is de website van Bewust Assen overgegaan op het nieuwe systeem. Er is hard gewerkt om de data zorgvuldig over te zetten en de techniek geschikt te maken om gemakkelijk gedupliceerd te worden.

Dit stelt ons in staat in de toekomst sneller nieuwe websites aan het netwerk toe te voegen. Voorlopig gaat de aandacht echter naar andere zaken, te weten:

Mobiele template

De komende week zullen we beginnen met het werk aan de nieuwe mobiele website. Tegenwoordig zijn bijna 50% van alle website bezoeken met een mobiel apparaat (telefoon, tablet) en dus is het ontzettend belangrijk om ook mobiel een zo goed mogelijke indruk achter te laten.

Privé berichten

Ook gaan we werken aan een nieuwe functionaliteit waarbij aanbieders en leden onderling privéberichten kunnen sturen en ontvangen.

Fotoalbum

Zoals eerder al aangekondigd zullen de aanbieders profielen binnenkort worden uitgebreid met de mogelijkheid tot een fotoalbum. We zijn reeds begonnen met de ontwikkeling hiervan en de verwachting is dat we dit op korte termijn kunnen presenteren.

Een bijdrage van Ramon